Architekti, specialisté v oblasti územního plánování, návrháři a příbuzní pracovníci - HLAVNÍ ARCHITEKT /-KA - VEDOUCÍ ODBORU HLAVNÍHO ARCHITEKTA A ÚZEMNÍHO PLÁNU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Architekti, specialisté v oblasti územního plánování, návrháři a příbuzní pracovníci

Místo práce: Statutární město Opava, Opava, Opava (informace o místu práce: Opava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 19360 - 29100 Kč

Nástup od: 1. 10. 2016

Poznámka: Předpoklady pro výkon funkce: dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., v platném znění: VŠ vzdělání obor architektura - autorizace ČKA v oboru architektura, urbanismus nebo územní plánování nebo všeobecná výhodou, minimálně 5 let praxe v oboru, praxe ve vedoucí pozici výhodou, znalost stavebního práva a prováděcích předpisů, zkouška zvláštní odborné způsobilosti v územním plánování výhodou, schopnost odborné i právní argumentace, velmi dobré vyjadřovací schopnosti i pro komunikaci s médii, respekt k právu a soukromým i veřejným zájmům, praxe v samosprávě nebo státní správě výhodou, velmi dobré řídící, komunikační a organizační schopnosti, samostatnost v rozhodování, zodpovědnost, schopnost věcné diskuze, vyjednávání, systematického řešení problémů, odolnost vůči stresu, velmi dobrá znalost práce s PC (MS Office, Internet, Outlook), znalost anglického nebo německého jazyka vítána, ŘP sk. "B". Platové zařazení: platová třída 12, stupeň dle prokázané praxe (v souladu s nařízením vlády č. 564/2006 Sb. - 19 360 - 29 100 Kč + příplatek zadení), možnost přiznání osobního příplatku, stravenky, HPP, pružná pracovní doba, místo výkonu práce: město Opava, předpokládaný nástup: dle dohody, popř. 1.10.2016. Písemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení o jméno, příjmení, titul uchazeče o datum a místo narození o státní příslušnost uchazeče o místo trvalého pobytu uchazeče o číslo občanského průkazu o kontaktní telefonní číslo o kontaktní e-mail o datum a podpis uchazeče. Požadované doklady: profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech a dovednostech s ohledem na výše uvedené požadavky stanovené Statutárním městem Opava, portfolio vybraných prací, které prokáží praxi v oboru, originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom i vysvědčení o státní zkoušce), osvědčení vydané MV podle § 4, odst. 1 zákona č. 451/1991 Sb. (nevyžaduje se od občanů narozených po 1.12.1971), čestné prohlášení podle § 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb. (nevyžaduje se od občanů narozených po 1.12.1971), motivační dopis vize rozvoje města, popř. oblasti, jimiž se chce uchazeč prioritně ve městě zabývat, příp. je změnit (dokument bude mít rozsah max. 5 normostran). Písemnou přihlášku s výše uvedenými materiály zasílejte poštou nebo odevzdejte osobně v podatelně Magistrátu města Opavy na adrese: Magistrát města Opavy, Horní náměstí 69, 746 26 Opava, personální a mzdové oddělení. Na obálku uveďte: "Neotvírat, výběrové řízení". Termín ukončení příjmu přihlášek: 16. 9. 2016. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodů. Poznámka: pracoviště Magistrátu města Opavy jsou v režimu nekuřáckých pracovišť. Popis okruhu činností - náplň práce na web. stránkách MMO. Nahlášeno: 6.6.2016.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Práce s PC - prezentační software
  • Práce s PC - internet a elektronická pošta
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
  • Angličtina - Aktivní
  • Němčina - Aktivní

Inzerující společnost

Statutární město Opava, IČO: 00300535

Kontakt
Pavlína Majdanicsová, oddělení personální a mzdové, +420 553 756 452, pavlina.majdanicsova@opava-city.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Opava

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Opava

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services