Řídící pracovníci v oblasti ambulantních a terénních sociálních služeb (kromě péče o seniory) - Vedoucí Poradny rané péče DOREA a sociální pracovník

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Řídící pracovníci v oblasti ambulantních a terénních sociálních služeb (kromě péče o seniory)

Místo práce: Slezská diakonie - prac., Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17992 Kč

Nástup od: 1. 3. 2016

Poznámka: SLEZSKÁ DIAKONIE, Úsek Brno vyhlašuje výběrové řízení na vedoucí pozici Vedoucí Poradny rané péče DOREA a sociální pracovník (raná péče) - kumulovaná funkce s místem výkonu práce: Brno nástup možný : 1 .3. 2015 Popis pozice " organizační a metodické řízení střediska " získávání finančních prostředků pro chod služby a odpovědnost za hospodaření služby " zodpovědnost za kvalitu služby v návaznosti na požadavky legislativy, standardů kvality a aktuálních trendů v sociální práci " sledování a znalost platné legislativy, jednání s úřady " zpracování nových vizí rozvoje " vedení týmu (cca 5 - 6 lidí) " prezentace služeb veřejnosti, zajištění propagace střediska " práce s informacemi uvnitř organizace " jednání s uživateli služby " práce se standardy kvalit " příprava personálních podkladů Požadujeme " vzdělání odpovídající pozici sociálního pracovníka dle zákona č. 108/2006 sb. (min. VOŠ, VŠ vzdělání sociálního zaměření) " trestní bezúhonnost " komunikační a organizační schopnosti " dobrou znalost práce na PC " odpovědnost, samostatnost, empatii " odolnost vůči stresu, podnikavost, flexibilitu " schopnost práce v týmu a ochotu ke spolupráci " praxi v řízení lidí, manažerské zkušenosti Nabízíme " zajímavou a smysluplnou práci " osobní růst a rozvoj " možnost dalšího prohlubování vzdělání " benefity organizace " pracovní úvazek: plný (37,5h týdně) " pružnou pracovní dobu " mzdové podmínky: základní mzda 17 992 Kč + příplatek za vedení 1000 Kč + měsíční osobní ohodnocení + 2x ročně mimořádná odměna (dle finančních možností) Přihlášky formou životopisu a motivačního dopisu, který bude obsahovat popis dosavadní praxe a zkušenosti s řízením lidí, zasílejte nejpozději do 19. 1. 2016 na e-mail: m.heroutova@eliada.cz Výběrové řízení bude dvoukolové. První kolo zahrnuje posouzení zaslaných dokumentů, druhé kolo proběhne formou osobního pohovoru vybraných uchazečů. Osobní pohovor proběhne 21. 1. 2016. Vybraní uchazeči budou kontaktováni e-mailem nebo telefonicky. Kontaktní osoba: PhDr. Markéta Heroutová, e-mail: m.heroutova@eliada.cz, telefon: 731 435 212

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Slezská diakonie, IČO: 65468562

Kontakt
PhDr. Markéta Heroutová, +420 731 435 212, m.heroutova@eliada.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Brno-město

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services