Sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené) - Sociální terénní pracovník/ce

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené)

Místo práce: Vzájemné soužití o.p.s., Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 14100 Kč

Nástup od: 1. 3. 2016

Poznámka: Zasílejte nebo osobně doručte na adresu tyto dokumenty: strukturovaný životopis, motivační dopis, prostou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání, (obálku označte heslem "Výběrové řízení - Hnízdo - Čiriklano Kher, Vzájemné soužití o.p.s., Bieblova 6, 702 00 Ostrava nebo elektronicky: hnizdo@vzajemnesouziti.cz Uzávěrka přihlášek: 31.1.2016 Předpokládaný termín nástupu: 1.3.2016 Více informací získáte na tel. číslech: 596 111 840, 775 761 190, 775 761 192 v pracovní dny 8 - 15 hodin. K výběrovému řízení budete pozváni telefonicky či emailem. Požadujeme: - způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, zdravotní způsobilost -kvalifikační předpoklady: Vzdělání podle § 109 a § 110 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění (vyšší odborné, vysokoškolské nebo absolvování akreditovaného kurzu v oboru sociální práce nebo v příbuzném směru - dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách). Odborná způsobilost pro účely poskytování sociálně-právní ochrany pověřenými osobami podle § 49 a) zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí, v platném znění. - osobnostní předpoklady: Orientace v zákoně č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění a v zákoně 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí, v platném znění, základní orientace ve Standardech kvality sociálních služeb a osob pověřených k výkonu sociálně právní ochrany, dobré komunikační schopnosti, fyzická zdatnost pro práci v terénu, vysoké pracovní nasazení, flexibilita, schopnost týmové spolupráce, schopnost zvládat náročné životní situace spojené s výkonem povolání. Výhodou je: - předchozí zkušenost z přímé práce s klienty - znalost problematiky ohrožených rodin, které se nachází v obtížené sociální situaci Nabízíme: - práci v romsko-neromském pracovním týmu - osobní rozvoj - možnost dalšího vzdělávání Náplň práce: - přímá práce s uživateli (poskytování odborného sociálního poradenství) - spolupráce s dalšími institucemi a organizacemi v rámci své práce - vedení dokumentace práce zpracování a aktualizace standardů kvality sociálních služeb - spolupráce na zajištění finančních prostředků - analytická a koncepční činnost, podíl na propagaci služby - depistážní činnost, mapování situace v prostředí - opatření v oblasti prevence - osvětová a přednáškovou činnost - aktivity ve prospěch vlastního profesního rozvoje - spolupráce se studenty při výkonu odborné praxe - metodické vedení a odborný dohled nad pracovníky v sociálních službách (terénní asistenty)

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

Vzájemné soužití o.p.s., IČO: 65497996

Bieblova 404/8, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Mgr. Bc. Helena Jedináková, +420 596 111 840,775 761 192, hnizdo@vzajemnesouziti.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Ostrava

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services