Odborní účetní všeobecní - Odborný/ná účetní - pokladní

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Odborní účetní všeobecní

Místo práce: Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace, Pardubice, Kladruby nad Labem (informace o místu práce: Kladruby nad Labem)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21000 - 25000 Kč

Nástup od: 22. 12. 2015

Poznámka: Vyhlášení výběrového řízení. Stručný popis pracovního místa (charakteristika pracovní činnosti): " účtování projektu IOP v době udržitelnosti (banka, závazky, pohledávky, pokladna, ostatní účetní doklady) " výkaznictví, archivace dokladů, monitoring v rámci projektu IOP " spolupráce s koordinátorem projektu IOP v době udržitelnosti projektu " veškeré účtování pokladny v CZK a EUR " účtování cestovních příkazů, stravenek, obchodu se suvenýry, záloh z pokladny apod. " příjem a výdej pokladní hotovosti (CZK, EUR) a stravenek Požadavky kladené na uchazeče: " středoškolské vzdělání ekonomického směru " praxe v oboru minimálně 3 roky, z toho 1 rok ve státní správě výhodou " praxe s projekty EU výhodou " komunikační předpoklady " dobrou uživatelskou úroveň práce na PC (účetní software, MS Office) " flexibilitu a samostatnost Jazykové znalosti: " nejsou podmínkou Další informace: " pracovní poměr na dobu určitou - 1 rok (možnost prodloužení až na dobu neurčitou), zkušební lhůta 3 měsíce " předpokládané datum vzniku pracovního poměru: dohodou/ihned " platová třída: 8 - 9. (odměňování podle zákona č. 262/2006 Sb. v platném znění a nařízení vlády č. 564/2006 Sb. v platném znění) " nabízíme - dovolenou 5 týdnů, stravenky, příspěvek na penzijní či životní pojištění " místo výkonu práce: Národní hřebčín Kladruby nad Labem, s.p.o. Náležitosti písemné přihlášky uchazeče: " přesné označení výběrového řízení " jméno, příjmení a titul uchazeče " datum a místo narození uchazeče " státní příslušnost uchazeče " místo trvalého pobytu uchazeče " telefonní kontakt, email " číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana " datum a podpis uchazeče Výčet dokladů, které uchazeč připojí k přihlášce: " strukturovaný profesní životopis " motivační dopis " výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce - ORIGINÁL " ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání Bližší informace poskytne Jana Kazimírová, odd. personální, práce a mezd, tel. 466736542 e-mail: kazimirova@nhkladruby.cz. Přihlášku s přílohami doručte do 30.11.2015 písemně emailem na adresu: Kazimirova@nhkladruby.cz nebo na adresu: Jana Kazimírová Národní hřebčín Kladruby nad Labem, s.p.o. Oddělení personální práce a mezd 533 14 Kladruby nad Labem Nástup možný IHNED Upozornění: Hřebčín si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, nebude vracet dokumenty postoupené do výběrového řízení a nebude sdělovat uchazečům (uchazečkám), kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem tohoto výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí. Odesláním přihlášky, resp. strukturovaného profesního životopisu, uchazeč o předmětnou pracovní pozici souhlasí se zpracováním osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, pro účely příslušného výběrového řízení.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace, IČO: 72048972

Kontakt
Jana Kazimírová, +420 466 736 542;606 089 231, kazimirova@nhkladruby.cz

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Pardubice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Postavení žen na českém pracovním trhu patří v rámci zemí OECD mezi podprůměrné. Na stejných...více

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Průměrná hrubá mzda za celý loňský rok dosáhla částky 43 341 korun, to je meziročně o...více

Daňové přiznání musí podat nejen podnikatelé. Limit se zvedl

Daňové přiznání musí podat nejen podnikatelé. Limit se zvedl

Kdo musí podat daňové přiznání? Z jakých příjmů se platí daň? Kdy musí vyplnit přiznání...více

Partners Financial Services