Technici v oblasti rybářství - rybářský technik/technička

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Technici v oblasti rybářství

Místo práce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, FROV JU - Vodňany, Strakonice, Vodňany (informace o místu práce: Vodňany)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 12000 - 18000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2016

Poznámka: Náplň práce: - Provádí rybářské práce podle organizace práce a technologických postupů - Zabezpečuje chov ryb s obhospodařováním části rybničních ploch a žlabové odchovny v areálu pokusnictví s vedením provozní evidence - Zabezpečuje krmení ryb a obhospodařování rybníků mimo vlastní areál pokusnictví spolu s provozní evidencí při absenci zaměstnance zodpovědného tyto za rybníky - Podílí se na odborné rybářské práci související s chovem ryb, jejich umělým nebo poloumělým výtěrem, selekcí, měřením, značením, značkováním, atd. - Účastní na terénních experimentálních pracích, včetně servisní činnosti pracoviště - Účastní se služeb na experimentálním rybochovném pracovišti (ERPP) - Obsluhuje a udržuje stroje a zařízení používané k výkonu práce - Zabezpečuje údržbu travnatých ploch a zimní údržbu ostatních ploch pomocí malotraktoru - Plní další úkoly uložené vedoucím pracoviště a nadřízenými pracovníky FROV JU Požadujeme: SŠ vzdělání v oboru rybářství Pracovní zkušenosti na technické pozici Manuální a technickou zručnost Práce s motorovou pilou a křovinořezem výhodou Řidičský průkaz skupiny B a T - aktivní řidič Orientaci v základní údržbě motorových vozidel Svářečský průkaz výhodou Znalost anglického jazyka výhodou Spolehlivost, samostatnost, pečlivost, schopnost pracovat v týmu, aktivní přístup k práci a vysokou flexibilitu Výborný zdravotní stav Nabízíme: Zajímavou práci v oblasti rybářství Možnost osobního i profesního rozvoje Příjemné pracovní prostředí Další zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvek na kurzy AJ) Uvažovaný nástup: březen 2016 Pracovní úvazek: 1,0 Mzda: 12 – 18 000 Kč měsíčně (dle Mzdového předpisu JU) Místo výkonu práce: Experimentální rybochovné pracoviště a pokusnictví, Rechle 1336, Vodňany Strukturovaný životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším ukončeném vzdělání zasílejte Mgr. Ing. Janě Havlanové na e-mail jhavlanova@frov.jcu.cz nebo na adresu Fakulta rybářství a ochrany vod, Na Valše 207, 389 01 Vodňany nejpozději do 19. 1. 2016. Více informací na http://www.frov.jcu.cz/

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, IČO: 60076658

Kontakt
Mgr. Ing. Jana Havlanová, jhavlanova@frov.jcu.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Vodňany

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Strakonice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services