Ostatní pracovníci v sociálních službách v oblasti pobytové péče - VEDOUCÍ SOCIÁLNĚ AKTIVIZAČNÍ SLUŽBY PRO RODINY S DĚTMI

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Ostatní pracovníci v sociálních službách v oblasti pobytové péče

Místo práce: Oblastní charita Jičín - pracoviště Lomnice nad Pop., Semily, Lomnice nad Popelkou (informace o místu práce: Lomnice nad Popelkou)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22000 Kč

Nástup od: 1. 6. 2016

Poznámka: Stručná náplň práce: - vedení a zajištění sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách v platném znění, a to v terénní formě na území ORP Semily, - vytváření a kontrola metodických postupů, kontrola a zajištění plnění standardů kvality sociálních služeb, - psaní textových částí žádostí o dotace a granty, - podílení se na fundraisingu (dotace, dárcovství), dohled nad čerpáním finančních prostředků, - vedení pracovního týmu počtu tři pracovníci - reprezentace sociální služby na úrovni obcí a dalších spolupracujících organizací - podílení se na rozvoji a životě celé organizace (spolupráce s dalšími vedoucími, účast na společných akcích atd.) Prosíme zájemce o práci, aby: - Zaslali profesní životopis a motivační dopis na email: reditel@charitajicin.cz (Vaše nabídky zasílejte průběžně, až do 7. 2. 2016) Požadujeme a očekáváme od Vás: -- Vysokoškolské vzdělání odpovídající zákonu 108/2006 Sb. o sociálních službách v platném znění na pozici sociálního pracovníka. - Znalost zákona o sociálních službách a standardů kvality sociálních služeb - Trestní bezúhonnost. - Komunikační a organizační dovednosti. - Schopnost přijímat a dávat zpětnou vazbu. - Velkou samostatnost a zodpovědnost. - Řidičský průkaz (skupiny B) - aktivní řidič. Podmínky pro vstup k ústní části výběrového řízení: -Vysokoškolské vzdělání odpovídající zákonu 108/2006 Sb. o sociálních službách v platném znění na pozici sociálního pracovníka doložené profesním životopisem. -Motivační dopis. (O přijetí, nebo nepřijetí do druhého kola bude uchazeč informován emailem. Termín ústního pohovoru bude sdělen minimálně týden předem. Předpokládaný termín je druhá polovina února). Co nabízíme - Smlouvu na dobu určitou jednoho roku s možností prodloužení. - Finanční odměnu ve výši 23 000,- korun - Jistotu financování z projektu Krajského úřadu Libereckého kraje na 3 roky - Kancelář v Lomnici na Popelkou - Samostatnou organizaci práce - pružnou pracovní dobu - Služební telefon - Supervizi Nástup: 1. června 2016 nebo po dohodě Místo pracoviště: Husovo nám. 36, Lomnice nad Popelkou a územní celek ORP Semily Kontaktní osoba: Bc. David Rejlek tel.: 605521429 Vyhrazujeme si právo výběrové řízení kdykoliv zrušit, nebo nevybrat žádného uchazeče.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Oblastní charita Jičín, IČO: 73633755

Kontakt
Bc. Rejlek, +420 605 521 429, reditel@charitajicin.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Semily

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services