Sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené - Vedoucí detašovaného pracoviště Nový Jičín/ sociální pracovník/ce

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené

Místo práce: Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s., detašované pracoviště Nový Jičín, Nový Jičín, Nový Jičín (informace o místu práce: Nový Jičín)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19000 - 26000 Kč

Nástup od: 22. 2. 2016

Poznámka: z: 14.12.2015 vedoucí detašovaného pracoviště Nový Jičín/sociální pracovník - jedná se o vedení organizace poskytující tyto sociální služby a služby související: odborné sociální poradenství ( v poradně pro osoby se zdravotním postižením a občanské poradně), osobní asistence, individuální doprava, půjčovna kompenzačních pomůcek. Požadované vzdělání v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, minimálně bakalářské vzdělání, nejlépe v oboru právo, sociální práce, sociální pedagogika (blíže viz. § 110 uvedeného zákona). Náplň práce vedoucího: metodické vedení kolektivu zaměstnanců, spoluúčast při tvorbě rozpočtu pracoviště dle jednotlivých druhů služeb, spoluúčast při zajištění financování služeb, vedení peněžního deníku, příprava podkladů pro mzdy, spolupráce s účetní společnosti, výběr zaměstnanců, příprava pracovněprávních dokumentů, zaškolování (BP, PO), další vzdělávání, rozvoj a hodnocení zaměstnanců. Aktivní účast při vytváření standardů kvality sociálních služeb na výše uvedené služby včetně jejich následných revizí. Náplň práce sociálního pracovníka/poradce: poskytování odborného sociálního poradenství v poradně pro osoby se zdravotním postižením a občanské poradně. Další požadavky: schopnost vést a motivovat, nadprůměrné komunikační dovednosti, analytické myšlení, smysl pro detail, samostatnost, psychickou odolnost, flexibilitu, ochotu učit se novým věcem, schopnost vyhledávat informace. Dále je nutná minimálně základní orientace v oblasti pracovního práva, sociálního zabezpečení (tj. systém sociálních dávek včetně předpisů vztahujících se k osobám se zdravotním postižením), základní znalost v dluhové problematice vítaná (např. exekuční a insolventní řízení). Dále požadujeme znalost práce na PC (MS Word, MS Excel, internet). Nabízíme: smysluplnou a zajímavou práci, příjemné pracovní prostředí, možnost dalšího vzdělávání a profesního rozvoje, dle dosažených pracovních výsledků možnost postupného přiznání osobního příplatku. Pracovní úvazek 1,0 (tj. 40 hodin týdně), místo výkonu práce Nový Jičín. Výběrové řízení bude dvoukolové. V prvním kole budou zájemci vybíráni na základě zaslaných životopisů, druhé kolo bude formou osobního pohovoru s orientačním ověřením požadovaných znalostí . Své životopisy včetně motivačního dopisu zasílejte nejpozději do 12. 2. 2016 na email: czp.ustredi@czp-msk.cz.. O přesném termínu druhého kola budou vybraní uchazeči informováni telefonicky.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s., IČO: 26593548

Bieblova 2922/3, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Kontaktní e-mail, czp.ustredi@czp-msk.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Nový Jičín

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services