Analytici a vývojáři softwaru a počítačových aplikací - Dynamics AX Solution Consultant - Order to cash

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Analytici a vývojáři softwaru a počítačových aplikací

Místo práce: ASSA ABLOY Czech and Slovakia s.r.o.-Praha 10, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 1. 12. 2015

Poznámka: Místo výkonu práce: Praha 10, Hostivař Kontakt: e-mailem hana.kucerova@assaabloy.com Divize EMEA hledá konzultanta v oblasti Order to cash pro podporu EMEA AX programu z hlediska dat a implementace specifických pracovních procesů / modulů dle AX EMEA, projekt je součástí programu EMEA ERP. Pracovník bude silně propojen s Global Shared Service Centre of Excellence for AX 2012, poskytovatelem programových služeb a pobočkami Assa Abloy napříč EMEA.Tato pozice je spíše technická, vyžaduje ale také spolupráci s managementem, silné analytické schopnosti a schopnost řešení problémů. Odpovědnosti: o vytváření a údržba nových zákazníků o správa cen, slev a rabatů, o Capable and Available to Promise o správa objednávek, o credit management, o tvorba faktur, zpracování plateb a úvěrová kontrola, o konsignační sklady zákazníků, o zaměření na formuláře a ovládací panely zákazníků, ointegrace do produktového konfigurátoru, Master Key Systems, Export documentation & Customer Concerns, CIP (EDI), Webshop, další e-commerce. o Odpovědnost za dokumentaci pracovních procesů na ERP portále, o Povědomí o produktech 3. stran - doplňky do AX a externích balíků, o sdílet znalosti v rámci GSSC Dynamics Centre of Excellence, o být součástí příslušných pracovních skupin a účastnit se schůzek a workshopů. o na základě osvědčených postupů doporučit a vykonat relevantní práce v pracovních procesu/modulu, o definovat politiky důležité pro práci s procesy/moduly, o pořádat účelné workshopy, o ověřit platnost relevatní projektové dokumentace zahrnující Fit Gap Lists, Functional Requirements Documents, Functional Solution Documents, Procesní mapy, o ověření prototypů, o doporučení a konfigurace kmenových dat, parametrů v datových zdrojích, o podpora uživatelů při testování (process, integrace, regrese, přijetí), o jednání s externími poskytovateli služeb ohledně pracovních procesů, o podpora při cross-functional požadavcích, o pomoc s vypracováním a přezkoumáním žádostí o změnu, o poskytování podpory 3. stupně pro uživatele, o pomoc s vyhledáním hlavních příčin a řešení u jednotlivých požadavků, o usnadnění procesu řízení změn, o odpovědnost za vypracování doporučení a posouzení relevantních doplňků a produktů 3. stran v rámci pracovního procesu, o odborně se podílet na Business Process Owners Network pro relevantní oblasti, o zapojení do návrhu a ověření integrace mezi aplikacemi a produkty 3. stran. Požadujeme: o prokázaná praxe s AX implementací v příslušných modulech (3 roky +) o AX2009,AX2012 o zkušenosti z jiných ERP systémů, o zkušenosti s integrací AX do externích systémů, o analýza obchodních požadavků, o návrh, konfigurace, implementace a podpora AX, o znalost architektury, na níž AX působí, o znalost struktury tabulek v příslušných modulech. dovolená navíc; stravenky; bonusový systém

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o., IČO: 27465454

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Praha

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Praha 10

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services