Řídící pracovníci v restauracích
Místo práce: Windsor Spa Hotel s.r.o. - 001, Karlovy Vary, Karlovy Vary (informace o místu práce: Karlovy Vary)
Druh pracovního poměru: Pracovní poměr
Úvazek: Plný
Směnnost: Pružná pracovní doba
Mzda: 25000 Kč
Nástup od: 1. 1. 2016
Poznámka: - zodpovědnost za organizaci, řízení a kvalitu servisu celého úseku F&B v lázeňském hotelu /odbytová a výrobní střediska/
- kontroluje připravenost středisek na provoz
- po dobu provozu koordinuje práci obsluhujícího personálu, zejména v době provozních špiček
- kontroluje kvalitu a dodržování sortimentu podávaných jídel a nápojů
- kontroluje kvalitu podávaných jídel a nápojů, dodržování gramáží jídel a měr nápojů
- řeší stížnosti a připomínky hotelových hostů
- dohled nad dodržováním standardů poskytovaných služeb
- úzká komunikace a spolupráce s ostatními provozy a úseky hotelu
- společenský styk s klienty hotelu
- nábor a školení personálu
- vedení, kontrola a motivace provozního personálu
- cost controlling - plánování směn a znalost personální legislativy
- vyhledávání a získávání nových klientů a gastroakcí včetně tvorby obchodních nabídek
- plánování a realizace stanovené obchodní a marketingové strategie
- plánování propagace a inzerce gastroakcí
- sestavování plánu tržeb a nákladů a kontrola jejich dodržování
- výběr a vyjednávání podmínek s dodavateli včetně zajištění zásobování
- vedení skladového hospodářství včetně zajištění pravidelné inventarizace
- monitoring a optimalizace výrobních a odbytových středisek
- provádí namátkové kontroly správného vyúčtování a stavů zásob na odbytových střediscích
- finanční controling
- tvorba kalkulací, cenotvorba a sestavování jídelních a nápojových lístků
- správa pokladních systémů a terminálů
- audit vyúčtování a denní uzávěrky účtů
- příprava účetních podkladů
- kontrola dodržování HACCP, PO a BOZP
- sledování a vyhledávání nových gastronomických trendů
- reporting
Požadavky:
- minimálně SŠ vzdělání ( SHŠ )
- minimálně 3 roky praxe F & B managera v hotelu **** nebo v TOP gastronomickém provozu
- znalost práce na PC (znalost MS Word, Excel, Internet, Outlook, Power Point )
- řidičský průkaz skupiny B
- zkušenost s organizací firemních akcí, banketů, kongresů, apod.
- znalost F&B administrace spojená s úspěšným chodem hotelu
- orientace v moderních F&B trendech, znalost moderní gastronomie
- zkušenost s vedením týmu
- pozitivní přístup ke klientům
- znalost AJ, RJ. Ostatní jazykové znalosti výhodou.
- osobní nasazení a zodpovědnost za výsledky svého oddělení
- kreativní a pozitivní přístup
- flexibilita, loajalita k zaměstnavateli, poctivost, důslednost, spolehlivost, pečlivost
- trestní bezúhonnost
Kontakt: POUZE e-mailem.