Všeobecné sestry s osvědčením - ZDRAVOTNĚ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ICE

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Všeobecné sestry s osvědčením

Místo práce: Rozkoš bez rizika - pracoviště České Budějovice, České Budějovice, České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Noční provoz

Mzda: 18000 Kč

Nástup od: 19. 12. 2014

Poznámka: Jsme organizace poskytující sociální, zdravotní a terapeutické služby ženám pracujícím v sexbyznysu a ženám, které se rozhodují pro odchod ze sexbyznysu. Zabýváme se prevencí HIV/AIDS. Pořádáme akce pro veřejnost, lektorujeme na školách a v nízkoprahových centrech. Aktuálně hledáme do svého týmu v Jižních Čechách kolegyni na pozici zdravotně-sociální pracovnice pro pravidelnou činnost v Jihočeském kraji. POŽADUJEME: ukončené SŠ se zdravotnickým zaměřením, registrovaná zdravotní sestra, které splňuje kvalifikační předpoklady dle zákona č.189/2008 Sb., § 5 ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 424/2004 Sb. § 4, kterým se stanovuje odborná způsobilost k výkonu povolání zdravotnické pracovnice, která provádí činnosti bez odborného dohledu, osvědčení z kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách, bezúhonnost, zdravotní způsobilost, právní způsobilost, řidičský průkaz typu B (aktivní řidička), jazyky: anglický, ruský nebo německý - výhodou, uživatelská znalost PC, zejména programy: Word, Excel, orientace na internetu. NABÍZÍME:Dynamický pracovní kolektiv s citem pro týmovou práci a zároveň prostorem pro seberealizaci a vzdělávání. PODROBNÝ POPIS POZICE: Práci v souladu se zákonem č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, práci dle standardů sociálních služeb R-R a zodpovědnost za jejich dodržování v práci s klientkami, vyhledávání cílové skupiny terénního programu R-R - tzn., že pracovnice vykonává terénní práci, tzn. navštěvuje noční kluby, priváty, ulici, parkoviště či další místa, kde se nabízí sexuální služby. Dále provádí online monitoring (vyhledává nabídky erotických služeb na internetu - cílovou skupinu kontaktuje telefonicky či emailem s nabídkou služeb R-R, práce na pozici zdravotní sestry v dermatovenerologické ambulanci poradny R-R, jednání a vedení rozhovorů se zájemcem/kyní o službu, zodpovědnost za seznámení a informování klientky o principech a pravidlech služby a ujištění se, že klientka všemu správně rozumí, monitorování a mapování individuální situaci klientky, na jejímž základě je sestaven individuální plán řešení její situace, zodpovědnost za vyhodnocení a interpretaci výsledku rychlotestů, provádění odběrů periferní i venózní krve v terénu a v pojízdné ambulanci. V případě proškolení a pověření lékařem i odběr biologického materiálu z pochvy a děložního čípku, vedení dokumentace organizace spojené s terénní a zdravotně preventivní prací, poskytování asistenční služby (doprovod klientky do jiných zařízení) - po dohodě s nadřízenou pracovnicí, zprostředkování kontaktů klientkám na další organizace, zastupování klientek při komunikaci s dalšími institucemi s klienčiným souhlasem (např. zprostředkování léčby).

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

ROZKOŠ bez RIZIKA, IČO: 44990901

Vlhká 166/10, 602 00 Brno - Zábrdovice

Kontakt
Mgr. Petra Martíšková, +420 775 133 133, martiskova@rozkosbezrizika.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště České Budějovice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services