Provozní zámečníci, údržbáři - pracovník oddělení správy provozu

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Provozní zámečníci, údržbáři

Místo práce: MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM, Kroměříž, Bystřice pod Hostýnem (informace o místu práce: Bystřice pod Hostýnem)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 10630 - 16040 Kč

Nástup od: 2. 1. 2015

Poznámka: pracoviště Bystřice pod Hostýnem - Obecné podmínky pro přijetí do pracovního poměru: státní občanství České republiky, popřípadě jiné státní občanství za podmínky trvalého pobytu v České republice, věk min. 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost - Požadavky města pro vznik pracovního poměru odpovídající povaze činnosti, kterou má uchazeč o přijetí do pracovního poměru (dále jen "uchazeč") vykonávat: vzdělání v oboru instalatér nebo zámečník, praxe v oboru minimálně 5 let, zkušenost v oblasti údržby budov výhodou, svářečský průkaz (ruční obloukové svařování obalenou elektrodou) - výhodou, řidičský průkaz skupiny B, dobrý zdravotní stav (práce ve výškách), zvládání zátěže, časová flexibilita (práce nad rámec pracovní doby v případě havárií, povodní apod.), PD Po-Pá 6:00 - 14:30 hod. - Předpokládaný nástup 1. ledna 2015, platová třída 5 (dle zák. č. 262/2006 Sb.) - Přihláška: Uchazeč podá písemnou přihlášku v zalepené obálce označené "Výběr zaměstnance - pracovník oddělení správy provozu" na podatelně Městského úřadu nebo zašle na adresu: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo nám 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, případně do datové schránky města se zaručeným elektronickým podpisem, a to nejpozději do 18. 11. 2014 (včetně). Přihláška musí obsahovat níže uvedené náležitosti: jméno a příjmení uchazeče, telefonický nebo e-mailový kontakt na uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu uchazeče, číslo občanského průkazu nebo číslo doklad o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, souhlas se zpracováním osobních údajů v tomto znění: "V souladu s ust. § 5, odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlasím s tím, aby moje osobní údaje, které tímto poskytuji Městu Bystřice pod Hostýnem, byly tímto úřadem zpracovány pouze pro účely výše uvedeného výběrového řízení.", prohlášení o tom, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení, datum a podpis uchazeče - K přihlášce je nutno připojit tyto doklady: životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se uvedené oblasti, výpis z evidence Rejstříku trestů (originál) ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, úředně ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Požadované dovednosti

  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Inzerující společnost

MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM, IČO: 00287113

Kontakt
Ing. Michaela Studená, personalistka, +420 573 501 926, posta@mubph.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Strojírenství

Lokality: Bystřice pod Hostýnem

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Kroměříž

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services