Účetní všeobecní - ÚČETNÍ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Účetní všeobecní

Místo práce: OBEC PŘÍŠOVICE, Liberec, Příšovice (informace o místu práce: Příšovice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 13570 - 22140 Kč

Nástup od: 24. 11. 2014

Poznámka: Místo výkonu práce: Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Charakteristika pozice: vedení podvojného účetnictví a zpracování účetních dávek výkazů, zpracování rozpočtu a rozpočtových úprav, evidence a výběr poplatků (výpočet DPH), archivace účetních dokladů, vedení, příprava podkladů pro inventarizace a kontrolní a finanční komisi, vyplňování daňových formulářů, vedení pokladny, agenda mezd. Platové podmínky: v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb., a nařízení vlády č. 564/2006 Sb., v platném znění, tzn. 8., 9. platová třída Rozsah pracovního úvazku: celý úvazek Termín nástupu: ihned (popř. dle dohody) Požadavky: - Minimálně středoškolské vzdělání v oboru ekonomickém - Velmi dobrá znalost práce na PC (Word, Excel, Internet) - Schopnost jednat s lidmi - Spolehlivost, časová flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, vysoké pracovní nasazení, ochota celoživotního vzdělávání Dále výhodou: - Praxe ve veř. správě - Znalost zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, Zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty a zákona č. 128/2000 Sb., o obcích Další předpoklady: - Státní občanství ČR, nebo cizí státní občanství a trvalý pobyt v ČR - Věk min. 18 let - Způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost - Velmi dobrá znalost mluveného i písemného projevu v českém jazyce Zájemci o volné prac. místo doručí na Obecní úřad Příšovice písemnou přihlášku s uvedením: - Jména a příjmení, titulu, data a místa narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, čísla OP, emailu a mobilního telefonu, data a podpisu a souhlasu s využitím osobních údajů výhradně pro potřeby tohoto výběrového řízení. K přihlášce se připojí doklady: - Strukturovaný životopis, výpis z evidence RT ne starší než 3 měsíce, u cizích st. příslušníků obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem - Ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání Písemné přihlášky zasílejte na adresu: - Obecní úřad Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Bližší informace o druhu práce podá Obecní úřad Příšovice, tel. 485 177 025 Přihlášky s požadovanými doklady je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději 19. 11. 2014 do 11.00 hod.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

OBEC PŘÍŠOVICE, IČO: 00263125

Kontakt
Petr Prádler, starosta obce, +420 485 177 025

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Příšovice

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Liberec

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services