Právníci legislativci - Právník

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Právníci legislativci

Místo práce: Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Ústí nad Labem (informace o místu práce: Ústí nad Labem)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 18790 - 28250 Kč

Nástup od: 15. 11. 2014

Poznámka: Hledáme pracovníka pro obsazení pozice právník: s místem výkonu práce na Krajském ředitelství HZS Ústeckého kraje - Ústí nad Labem. Požadujeme: minimálně vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu v oboru Právo. Standardní uživatelská znalost PC - MS Office, právních informačních systémů, řidičský průkaz "B", trestní bezúhonnost, samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, logické myšlení , týmový přístup - komunikační a prezentační dovednosti, předchozí zkušenost na obdobné pozici vítána. Jedná se pracovní poměr, který je upraven zákonem č. 262/2006 Sb. zákoník práce. Pozice je vhodná také pro absolventy, praxe v oboru výhodou. Nabízíme: platové zařazení ve 12. platové třídě (NV č. 564/2006 Sb.), tj. základní platový tarif v tarifním stupni podle započitatelné praxe (rozpětí platového tarifu od 18 790 do 28 250 Kč). Dále nabízíme pružnou pracovní dobu s týdenní základní pracovní dobou 40 hodin, 5 týdnů dovolené + 4 dny indispizičního volna. Jedná se o pracovní poměr s předpokladem změny z doby určité na dobu neurčitou. Po uplynutí doby určité možnost změny na dobu neurčitou. Náplň pracovního místa: Vypracovávání zásadních právních výkladů a stanovisek a stanovování obecných postupů aplikace právních předpisů pro výkon služby ve specializovaných oborech Hasičského záchranného sboru (státní požární dozor a požární prevence, ochrana obyvatelstva, integrovaný záchranný systém, krizové plánování a příprava, civilní nouzové plánování) včetně řešení věcně a právně složitých případů a zastupování Hasičského záchranného sboru v soudních sporech. Výčet dokladů, které připojí uchazeč o volné pracovní místo k přihlášce: písemnou přihlášku do výběrového řízení, profesní životopis zaměřený zejména na předchozí průběh zaměstnání, ověřená kopie o nejvyšším dosaženém vzdělání. V souladu s ustanovením § 11 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhlašovatel informuje uchazeče o tom, že bude shromažďovat, zpracovávat a uchovávat jeho osobní údaje, včetně citlivých údajů v rozsahu nezbytném pro uskutečnění výběrového řízení. Písemnou přihlášku a požadované doklady včetně svojí kontaktní adresy a telefonu (popř. emailu) doručte v termínu od 3.11.2014 do 14.11.2014 na adresu HZS Ústeckého kraje, oddělení personální a PaM, Horova 1340/10, 400 01.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - 4 dny indispozičního volna

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, IČO: 70886300

Kontakt
Janečková, Ullmannová, +420 950 430 154,950 430 158, petra.janeckova@ulk.izscr.cz, petra.ullmannova@ulk.izscr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Právo a legislativa

Lokality: Ústí nad Labem

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Ústí nad Labem

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services