Ostatní odborní pracovníci v oblasti sociální práce - Sociální pracovník/ce ve službě sociální rehabilitace Byty Na počátku

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Ostatní odborní pracovníci v oblasti sociální práce

Místo práce: Na počátku, o. p. s. - pracoviště Kraj Vysočina, Jihlava, Jihlava (informace o místu práce: Jihlava)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Zkrácený

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 6150 Kč

Nástup od: 1. 1. 2015

Poznámka: Pracovní náplň sociální pracovnice/sociálního pracovníka: - zajišťuje sociálně terapeutické činnosti s uživatelkami a případně i s jejich dětmi, - pomáhá při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí uživatelek a při řešení jejich sociálně právních problémů, - vytváří podmínky pro osobnostní rozvoj uživatelek tak, aby dokázaly pečovat o sebe a své děti, - podporuje uživatelky při aktivitách v přirozené komunitě a podle potřeby je individuálně doprovází, - individuálně s uživatelkami plánuje průběh služby podle jejich potřeb a schopností, - vytváří a vede individuální plány uživatelek, navrhuje postupy k dosažení jejich osobních cílů a hodnotí jejich plnění, - provádí jednání se zájemkyněmi o službu, - spolupracuje na vytváření vnitřních pravidel souvisejících se standardy kvality sociálních služeb, - zajišťuje informace a odborné podklady pro sociální práci včetně jejich zpracování, - zúčastňuje se porad a podle pokynů vedoucího pracovníka vykonává i další úkony související se zajištěním služby, - zpracovává dokumenty související s chodem služby elektronickou formou. Požadujeme: - vzdělání VOŠ nebo VŠ odpovídající odborné způsobilosti k výkonu povolání sociálního pracovníka dle zákona o sociálních službách, - bezúhonnost a zdravotní způsobilost, - praxe min. 2 roky v oboru sociální práce, - znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, internet), - řidičský průkaz sk. B Nabízíme: - pracovní úvazek 0,4 s možným nástupem od 1. 1. 2015 - platové podmínky od 6.150 Kč pro 0,4 úvazek podle stupně dosaženého vzdělání a podle délky praxe - možnost dalšího vzdělání a osobního rozvoje - týmovou, případovou i individuální supervizi - pestrou a smysluplnou práci Místo výkonu práce: Byty Na počátku - neveřejná adresa, kraj Vysočina Strukturovaný životopis a motivační dopis zašlete na adresu: jana.kodetova@napocatku.cz Termín uzávěrky prvního kola výběrového řízení: 30. 11. 2014

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Na počátku, o. p. s., IČO: 60554665

Soběšická 560/60, 614 00 Brno - Husovice

Kontakt
Jana Kodetová, jana.kodetova@napocatku.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Jihlava

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services