Odborní asistenti v administrativě - asistent/ka obchodu

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Odborní asistenti v administrativě

Místo práce: Modřice, Brno-venkov, Modřice (informace o místu práce: Modřice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20000 Kč

Nástup od: 6. 11. 2014

Poznámka: POZICE: ASISTENTKA OBCHODU Pracoviště: Pobočka IGM - Brno - Modřice Lokalita: v dosahu MHD Brno, konečná tram č.2 Modřice IGM nástroje a stroje, s.r.o., je přední distributor dřevoobráběcích strojů, nástrojů a nářadí pro práci se dřevem v České republice a na Slovensku. Info o společnosti na www.igm.cz , provozovatel internetového obchodu www.fachshop.cz Náplň práce: Práce v IGM Prodejním centru aktivní telefonická i osobní komunikace se zákazníky aktivní zpracování telefonických, faxových a emailových objednávek fakturace objednávek a administrativní expedice zboží praktická podpora chodu kanceláře a call centra, řešení dotazů zákazníků objednávání přepravy pro klienty podpora obchodních případů práce s firemním systémem ABRA G3 administrativní úkony spojené s přípravou podkladů pro účetní příjem reklamací, servisu, broušení, řešení reklamací u dodavatelů plnění operativních úkolů dle zadání vedoucího IGM prodejního centra Požadujeme: vzdělání min. SŠ s maturitou znalost obchodu, aktivní komunikační schopnosti, příjemné vystupování, základy tel. komunikace rychlé a operativní řešení dotazů, logické a technické uvažování odpovědný, pečlivý a samostatný přístup k práci rutinní znalost OS Windows a Office programů, emailu a internetu aktivní znalost angličtiny výhodou znalost podnikového systému ABRA G3 nebo jiných SAP, Microsoft Dynamics atd. řidičský průkaz skupiny B ochota učit se a vzdělávat se v oboru stroje a nástroje pro dřevo obrábění Nabízíme : Zajímavou, různorodou a dobře ohodnocenou práci Nástupní plat ve zkušební době 20.tis Kč. Po zkušební době a zvládnutí všech činností 22.tis + motivační systém odměn. Dobrý, mladší a menší pracovní kolektiv Možnost osobního rozvoje v oblasti komunikaci, prodejních dovednostech, administrativních znalostí, znalosti oboru stroje a nástroje pro dřevo obrábění Pracovní doba jeden týden Po - Pá 8:30 - 17:00, druhý týden 7:30 - 16:00 vždy s půl hodinou na oběd. Benefity: Stravenky/příspěvek na stravování 100 Kč/den, Dovolená navíc. Pokud jste již byl/a pozván/a na osobní pohovor, pečlivě si přečtěte, zda Vám nabízená pozice vyhovuje co do obsahu práce i podmínek. Pokud ano, potvrďte termín osobního pohovoru na Tel.: 546 606 050. V případě , že Vám pozice nevyhovuje , budeme rádi, pokud nám to sdělíte emailem na irena.jandova@igm.cz a my Vás vyřadíme z řízení. Pokud jste ještě nebyl/a pozván/a na osobní pohovor a máte o nabízenou pozici zájem, Zašlete Vaše CV s žádostí o osobní pohovor na irena.jandova@igm.cz .

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

IGM Bohemia, s.r.o., IČO: 25114727

Ke Kopanině 560, 252 67 Tuchoměřice - Tuchoměřice

Kontakt
Irena Jandová, +420 546 606 050, irena.jandova@igm.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Modřice

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Brno-město

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services