Specialisté v oblasti hospodaření s majetkem státu a organizací - VEDOUCÍ ODBORU hospodářsko-finančního Městského úřadu Chrastava

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Specialisté v oblasti hospodaření s majetkem státu a organizací

Místo práce: MĚSTO CHRASTAVA, Liberec, Chrastava (informace o místu práce: Chrastava)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 15960 - 24020 Kč

Nástup od: 1. 2. 2015

Poznámka: Místo výkonu práce: Město Chrastava - Městský úřad Chrastava Platové zařazení: 10. platová třída (odměňování podle zák. č. 262/2006 Sb. a nař. vl. č. 564/2006 Sb.) Charakteristika vykonávané činnosti - řízení efektivního hospodaření s majetkem města dle platných předpisů (investiční majetek, finanční majetek, zásoby, pohledávky, majetkové účasti), řízení inventarizace majetku a zásob, vedení agendy účetnictví účetní jednotky včetně kompletní agendy DPH, DPPO, metodické řízení veškerého účtování a úč. výkaznictví, všeobecná a mzdová účtárna, pokladna - vypracování rozpočtu města a jeho podrobný rozpis, kontrola čerpání podle rozpočtu vypracování rozpočt. výhledů, rozbory čerpání rozpočtu města, zapojování prostředků od státních orgánů, dotačních fondů včetně EU, kontrola jejich čerpání a roční vypořádání - finanční řízení organizací zřízených městem (příspěvkové organizace) a převod finančních prostředků jím stanovených rozpočtem města, evidence a kontrola cenin - vypracování podkladů pro úvěry, povolování a kontrola VHP, správa a výběr místních poplatků, vymáhání pohledávek města, exekuce, centrální evidence objednávek, statistické a daňové výkazy - plánování a realizace veřejnosprávních kontrol, řízení vnitřní a vnější kontroly Požadavky: - min. střední vzdělání ekonomického směru s maturitní zkouškou - znalost výše uvedených agend - znalost práce na PC - GORDIC, Excel, Word - ZOZ - správa daní a poplatků, příp. finanční hospodaření ÚSC výhodou - praxe v oblastech vykonávané činnosti u územně samosprávného celku výhodou - dobré komunikační schopnosti a odolnost vůči stresu Zákonné předpoklady: - předpoklady podle § 4 zákona č. 312/2002 Sb. Zájemci předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti: - jméno, příjmení a titul zájemce, - přesné označení výběrového řízení - datum a místo narození - státní příslušnost zájemce - místo trvalého pobytu zájemce - číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana - datum a podpis zájemce Výčet dokladů, které zájemce připojí k přihlášce: - strukturovaný životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se shora uvedených činností, - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, - ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání Pracovní poměr: na dobu neurčitou Předpokládaný termín nástupu: únor 2015 Způsob podání přihlášky: doručit na podatelnu MěÚ Chrastava, Město Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Lhůta pro podání přihlášky: do 1. prosince 2014 do 16.00 hodin telefon: 485 143 085, 482 363 811, e-mail: podatelna@chrastava.cz Obálku označte textem: Výběrové řízení na místo vedoucí odboru HFO

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Inzerující společnost

MĚSTO CHRASTAVA, IČO: 00262871

Kontakt
Ing. Miroslav Chvála, tajemník, +420 482 363 813, podatelna@chrastava.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Chrastava

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Liberec

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services