Úředníci jinde neuvedení - VEDOUCÍ ODBORU INVESTIC A SPRÁVY MAJETKU

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Úředníci jinde neuvedení

Místo práce: Město Milevsko, Písek, Milevsko (informace o místu práce: Milevsko)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20120 Kč

Nástup od: 1. 1. 2015

Poznámka: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na místo vedoucího úředníka na odboru investic a správy majetku Městského úřadu, vedoucího odboru investic a správy majetku.. Požadavky: - dosažené vzdělání VŠ magisterský nebo bakalářský studijní program, obor ekonomický nebo stavební - znalost zákona o obcích č. 128/2000 Sb., správní řád č. 500/2004 Sb., stavební zákon č. 183/2006 Sb. - lustrační osvědčení - praxe v oboru výhodou, znalost jednoho světového jazyka výhodou - předpoklady ve smyslu § 4 zákona: způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, věk min.18 let - dovednost pracovat na PC (MS Office, Windows, Excel, Internet) - schopnost týmové práce a řízení pracovního kolektivu - schopnost samostatného rozhodování - schopnost analyticky a koncepčně myslet - ochota se dále vzdělávat - umění jednat s lidmi /dobré komunikační schopnosti, schopnost empatie/, - držitel řidičského oprávnění min. skup. B - praxe v oboru na územně samosprávném celku výhodou Mzdové podmínky: 11. platová třída Přihlášky s požadovanými doklady doručte osobně, popřípadě zašlete v zalepené obálce s označením "Výběrové řízení OISM", nejpozději do 19. 11. 2014 do podatelny Městského úřadu Milevsko, náměstí E. Beneše 420, 399 01 Milevsko. Na přihlášky podané po uvedené lhůtě nebude brán zřetel. Podrobnější informace o pracovní pozici podá: Ing. Tomáš Smrčina - tel. 382 504 201, e-mail: tomas.smrcina@milevsko-mesto.cz, nebo Ing. Franišek Troják, tel. 382 504 104, e-mail: frantisek.trojak@milevsko-mesto.cz. Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis (viz zveřejněný vzor přihlášky vedoucí úředník na www.milevsko-mesto.cz ). Přílohy přihlášky jsou: 1. životopis, ve kterém uveďte údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, dále o dovednostech týkajících se správních činností, 2. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením), 3. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, 4. souhlas se zpracováním osobních údajů (viz zveřejněný vzor na www.milevsko-mesto.cz ) 5. čestné prohlášení podle § 4 odst. 3 zákona 451/1991 Sb. Tato povinnost se nevztahuje na občany narozené po 1. 12. 1971.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Bakalářské

Inzerující společnost

Město Milevsko, IČO: 00249831

Kontakt
Ing. František Troják, tajemník, +420 382 504 104, frantisek.trojak@milevsko-mesto.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Milevsko

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Písek

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services