Ostatní elektrotechnici a technici energetici - Projektový/vá manažer/ka

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Ostatní elektrotechnici a technici energetici

Místo práce: FiberTech s.r.o., Pardubice, Pardubice (informace o místu práce: Pardubice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 6. 10. 2014

Poznámka: Jsme malá společnost rodinného rázu, která dokáže rychle a pružně reagovat na změny na trhu. Do budoucna se chystáme růst a vytvářet nová pracovní místa. V čem jsme dobří? V projektování a instalacích optických sítí včetně aktivních technologií. Zákazníci si nás chválí také v oblasti slaboproudých zařízení a k tomu všemu zajišťujeme i servis. Chceme, aby projekty, které nám naši zákazníci svěří, vedl člověk, který se nebojí zodpovědnosti a vlastních rozhodnutí. Chceme do našeho týmu přivítat kolegu, který je pozitivně naladěný, neříká, že něco nejde, ale snaží se navrhnout řešení. Jelikož jsme malá firma, má každý z kolegů široký záběr povinností. Stejně tak je to u vás - našeho nového projektového manažera. CO VÁS ČEKÁ, KDYŽ K NÁM NASTOUPÍTE " Kompletní vedení a řízení projektu " Stanovení časového a finančního plánu realizace projektu " Řízení změn v projektu " Řízení finančních zdrojů, nákladů, výnosů a cashflow projektu " Sestavení, vedení a řízení projektového týmu a kontrola zadaných úkolů " Řízení subdodávek " Aktivní lokální účast v místě realizace výstavby " Udržování a rozvoj vztahů se zákazníky, jednání s investory, subdodavateli " Příprava podkladů pro fakturaci " Zodpovědnost za předání ukončené zakázky " Reporting JAK VYPADÁ IDEÁLNÍ KANDIDÁT " Minimálně SŠ vzdělání s maturitou, v oboru elektrotechnika a příbuzných oborech " Zkušenosti se samostatným řízením projektů v obdobném oboru alespoň 2 roky " Efektivní komunikace, řešení problémů " Plánování a organizace práce " Loajalita, samostatnost, zodpovědnost, aktivní přístup, týmová spolupráce " Vnitřní motivace pracovat " Uživatelská znalost práce s PC " Uživatelská znalost MS Office " ŘP skupiny B CO MŮŽETE OČEKÁVAT " Možnost ovlivnit celkové fungování společnosti a její rozvoj " Vysokou míru samostatnosti a zodpovědnosti " Profesní rozvoj " Příležitost ke kariérnímu růstu " Mobilní telefon, notebook i k osobnímu užití " Automobil i k osobnímu užití " Pružná pracovní doba (dle projektů) " Příspěvek na stravování KDE BUDETE PRACOVAT " V Přelouči a také všude tam, kde probíhá zakázka KDY MŮŽETE ZAČÍT " Dle vašich možností, ale čím dříve, tím lépe. Pokud se chcete připojit k našemu týmu, budeme se těšit na váš strukturovaný životopis, který nám, prosím, zašlete na níže uvedený email. Po vyhodnocení došlých životopisů vám dáme vědět a případně se domluvíme na osobní schůzce.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

FiberTech s.r.o., IČO: 28812166

Živanice 207, 533 42 Živanice - Živanice

Kontakt
Věra Kroutilová, +420 734 735 049, personalistika@fibertech.cz

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Pardubice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services