Specialisté v oblasti sociální práce - SPECIÁLNÍ PEDAGOG / SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Specialisté v oblasti sociální práce

Místo práce: Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy, pracoviště Sušice, Klatovy, Sušice (informace o místu práce: Sušice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 17000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2015

Poznámka: SPECIÁLNÍ PEDAGOG / SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE Požadujeme: ukončené VOŠ, VŠ, obor speciální pedagogika (pedagogika, sociální pedagogika, sociální práce), ochota dál se vzdělávat, praxe výhodou, čistý trestní rejstřík, řidičský průkaz skupiny B, schopnost týmově spolupracovat s kolegy, osobnostní zralost, sebezkušenost, uživatelská znalost práce na PC, osobnostní předpoklady - empatie, samostatnost, svědomitost, zodpovědnost, pracovitost, flexibilita, kreativita, komunikační dovednosti Detailnější popis pozice: Spolupráce s dospělými i dětskými klienty, poskytování individuálních i skupinových konzultací, terénní i ambulantní výkon práce v rámci poskytování sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi. Pracovník by měl mít základní znalost vývojové psychologie, umět komunikovat s klienty i s kolegy, zprostředkovat kontakt s institucemi a spolupracovat s nimi, poskytnout poradenství, podporu, edukaci, samostatně vést dokumentaci a vypracovávat zprávy. Nabízíme: Osobnostní růst a rozvoj, Práci pod supervizí, zajímavou a smysluplnou práci, možnost dalšího prohlubování vzdělání - Plný pracovní úvazek: 40 hod./týdně, - Platové podmínky: od 17 000,- Kč - Místo výkonu práce: Sušicko, Horažďovicko, Klatovsko, Nepomucko, - Nástup možný ihned Podmínky pro zařazení do výběrového řízení: Přihlášku do výběrového řízení pošlete elektronicky na e-mailovou adresu lenka.houskova@diakonie.cz Přihláška musí obsahovat: - strukturovaný životopis s aktivním kontaktem (telefon, e-mail), - motivační dopis, - vybraní zájemci budou kontaktováni a zváni na pohovor individuálně. Na nekompletní přihlášky nebudeme reagovat. Výběrové řízení bude probíhat průběžně, na osobní pohovory budou vybraní uchazeči pozvaní po telefonické domluvě. Vyhrazujeme si právo výběrové řízení kdykoliv zrušit nebo přerušit. Další informace o naší organizaci najdete zde www.diakoniezapad.cz, www.diakonie.cz.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy, IČO: 45331154

Kontakt
Mgr. Lenka Houšková, lenka.houskova@diakonie.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Klatovy

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services