Specialisté v oblasti sociální práce - VEDOUCÍ OÁZY – CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Specialisté v oblasti sociální práce

Místo práce: Charita Zábřeh, Šumperk, Zábřeh (informace o místu práce: Zábřeh)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17500 Kč

Nástup od: 1. 10. 2014

Poznámka: Popis místa: Pracovník manažersky vede a řídí jeden projekt Charity Zábřeh: Oázu – centrum denních služeb, zařízení pro osoby s mentálním a chronickým duševním onemocněním. Organizuje práci 5 podřízených zaměstnanců. Odpovídá za rozvoj služby a materiálně technické zabezpečení služby, plnění podmínek zákona o soc. službách, spolupracuje při získávání finančních prostředků. V případě dostatečné kvalifikace (není podmínkou výběrového řízení, ale příležitostí) bude vedoucí na částečný úvazek současně zajišťovat i agendu sociálního pracovníka/sociální pracovnice. Sociální pracovník řeší odborné sociálně právní poradenství žadatelům a klientům centra. Dále provádí sociální šetření, vede agendu projektů, individuální plány klientů a aplikuje standardy kvality sociálních služeb. Požadavky: . vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání; výhodou pro kumulaci pozice se sociálním pracovníkem/sociální pracovnicí je vzdělání v oboru sociální práce, speciální nebo sociální pedagogika, (dle zákona č. 108/2006, § 110) . připravenost pracovat v křesťanském duchu v souladu s etickými principy, . manažerské schopnosti; schopnost řízení kolektivu v období změn . otevřený přístup k inovacím a změnám, znalost zákona o sociálních službách a navazujících právních předpisů, ekonomické myšlení . orientace v respektujícím přístupu k uživatelům, nediskriminační přístup k cílové skupině, znalost potřeb cílové skupiny, uplatňování moderních myšlenek sociální práce v praxi (podpora ne pomoc, partnerství pracovníka a uživatele služeb, …) . orientace v problematice cílové skupiny, . osobní zkušenost s pomocí člověku s handicapem, vhled do zdravotní problematiky výhodou, . zvládání krizové intervence lidem v těžkých životních situacích, . znalost standardů kvality sociálních služeb a individuální plánování služby, . příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost, . smysl pro zodpovědnost . trestní bezúhonnost, . řidičský průkaz skupiny B, . znalost programů balíku MS Office při práci s PC, . ochotu dále se vzdělávat a zavádět nové postupy a principy do praxe. Nabízíme: . práci na hlavní pracovní poměr - 8 hodinový úvazek, prozatím zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou . profesní rozvoj . práce pod supervizí . možnost seberealizace . zajímavou práci v týmu . mzdové ohodnocení nástupní hrubou mzdou ve výši cca 17.500 Kč Předpokládaný nástup na plný pracovní úvazek v období říjen – listopad 2014, případně dle dohody. Zájemci mohou doručit svou žádost, motivační dopis a profesní životopis do 27. srpna 2014 na adresu: Charita Zábřeh, Žižkova 15, 789 01 Zábřeh nebo elektronickou cestou na email personalni@charitazabreh.cz. Bližší informace o obsazovaném místě a pracovních podmínkách podá Zdeňka Hrubá, DiS., koordinátorka sociálních projektů, email: socialni.sluzby@charitazabreh.cz, tel: 734 435 080, 583 412 587 kl. 21 nebo Martin Ondráček, stávající vedoucí Oázy – centra denních služeb, tel. 736 509 438.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Charita Zábřeh, IČO: 42766796

Kontakt
Zdeňka Hrubá, DiS, +420 734 435 080,583 412 587kl.21

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Zábřeh

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services