Sociální pracovníci v oblasti poradenství (včetně pedagogicko-psychologických poraden) - Sociální pracovník/ce pro terénní programy v obcích Toužimska a Tepelska

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Sociální pracovníci v oblasti poradenství (včetně pedagogicko-psychologických poraden)

Místo práce: Český západ, o.p.s. -001 (Tepelsko a Toužimsko), Cheb, Teplá (informace o místu práce: Teplá)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17000 - 20000 Kč

Nástup od: 26. 11. 2014

Poznámka: Náplň práce: - poskytování sociální služby terénní programy v souladu s registrací služby - vykonávání pozice terénního pracovníka, tj. přímý kontakt s uživateli služby terénní programy - podílení se na monitoringu sociálně vyloučených lokalit a potřeb klientů - tvorba individ. plánů s uživateli služby a jejich průběžné revize v rámci poskytované služby - úzká spolupráce s dalšími terénními sociálními pracovníky a manažerem projektu - vedení dokumentace na základě požadavků zákona o sociálních službách - podílení se na spolupráci v týmu, rozvoji a dalším vzdělávání - vytváření metodických materiálů v rámci vykonávané služby - podílení se na tvorbě a naplňování standardů - spolupráce na publicitě služby a projektu. Požadujeme: - VŠ nebo VOŠ vzdělání v oboru sociální práce (splňující podmínky pro výkon role sociálního pracovníka dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách) - čistý výpis z rejstříku trestů (nutné předložit při VŘ) - odvahu čelit náročným pracovním podmínkám - převážně práce v terénu, a to v sociálně vyloučených lokalitách - schopnost týmově spolupracovat - řidičský průkaz sk. B - znalost práce na PC (MS Word a Excel, internet) - aktivní nasazení a zodpovědný přístup k práci - ochotu dále se rozvíjet a vzdělávat se - vytrvalost - praxe a znalost světového jazyka vítána. Nabízíme: - možnost podílet se na unikátním projektu rozšiřování terénní práce na Tepelsku, Toužimsku a nově v dalších regionech Karlovarského kraje - možnost zapracování se vedle zkušených terénních a komunitních sociálních pracovníků - možnost dalšího vzdělávání - práci s tříčlenným týmem a širší zázemí ve stabilní organizaci Český západ o.p.s. - týmovou supervizi, intervizi - hrubou mzdu 17.000 - 20.000,- Kč (dle odbornosti a praxe) - pracovní poměr na dobu určitou (v závislosti na financování jednotlivých projektů). Hledáme touto cestou pracovníka/ci na hlavní pracovní poměr, nástup je možný ihned, pro studenty, kteří v tomto roce končí studium, dle dohody. V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis, motivační dopis a výpis z rejstříku trestů na e-mailovou adresu reditel@cesky-zapad.cz nebo na poštovní adresu Český západ, o.p.s., Dobrá Voda 52, 364 01 Toužim, tel. 724 732 247. Terénní pracovník/ce (sociální pracovník/ce) se podílí na realizaci projektu zaměřeného na území Toužimska, Tepelska a dalších přilehlých regionů Karlovarského kraje. Služba terénní programy je poskytována převážně v domácnostech uživatelů služeb, žijících v sociálně vyloučených lokalitách (Služetín, Nová Farma, Pěkovice, Poutnov, Dobrá Voda a ve městech Toužim a Teplá) a zprostředkovává obyvatelům podporu při řešení jejich situace zejména v oblasti zaměstnání, vzdělávání, bydlení a kontaktu s majoritou. Více informací o aktivitách společnosti najdete na www.cesky-zapad.cz.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Český západ, o.p.s., IČO: 26550334

Dobrá Voda 52, 364 01 Toužim - Dobrá Voda

Kontakt
Mgr. Eva Halbrštátová, ředitelka, +420 724 732 247, reditel@cesky-zapad.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Cheb

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services