Specialisté v oblasti sociální práce - Sociální pracovník/ce - klíčový pracovník/ce pro klienty

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Specialisté v oblasti sociální práce

Místo práce: Fond ohrožených dětí, Pobočka Ostrava a Centrum rodinného poradenství, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 13500 Kč

Nástup od: 1. 7. 2014

Poznámka: Motivační dopis a profesní životopis (se souhlasem k archivaci dat pro účely výběrového řízení) zasílejte do 31.5.2014 na adresu (na obálku nebo dopředmětu e-mailu napiště ,,výběrové řízení,,): Fond ohrožených dětí, Žerotínova 1, 702 00 Ostrava nebo e-mailem: dita.tenglerova@fod.cz. Případné dotazy na tel.: 724 667 612 - Mgr. Dita Tenglerová - koordinátor služby. FOD si vyhrazuje právo na vyřazení přihlášek, které nebudou odpovídat požadovaným naáležitostem. Možnost nástupu od 1.7.2014. Termín výběrového řízení - začátek června 2014. Fond ohrožených dětí - Pobočka Ostrava a Centrum rodinného poradenství vyhlašuje výběrové řízení na pozice Sociální pracovník/ce - klíčový pracovník/ce pro klienty. Náplň práce: - Sociální práce s klienty v rámci zařízení odborného poradenství pro péči o děti a sociálně-akviziční služby pro rodiny s dětmi (např. jednání s klienty a zprostředkování služeb, uzavírání smluv, plánování a hodnocení služby). - Základní poradenství v rámci sociálních služeb. - Poradenství v oblasti náhradní rodinné péče. - Metodická činnost (zpracování a průběžné aktualizace metodik). - Práce s dokumentací (vedení záznamů a evidence, archivace, zpracování statistik aj). - Spolupráce s ostatními členy komplexně poskytovaných sociálních a fakultativních služeb, vč. účasti na fakultativních aktivitách. - A jiné činnosti vyplývající z dané pozice či svěřené nadřízeným. Požadujeme: - Otevřený, pozitivní a empatický přístup k lidem, komunikační dovednosti. - Zodpovědnost a profesionální vystupování, pružnost a přizpůsobivost. - Samostatnost a současně schopnost spolupráce v týmu, loajalita k organizaci. - VOŠ nebo VŠ v oborech: sociální práce, sociální pedagogika, sociální a humanitní práce, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, speciální pedagogika. - Znalost Standardů kvality sociální práce, dále znalost zákoů pro výkon pracovní pozice, zejm. zákona o sociálně-právní ochraně dětí a zákona o sociálních službách. - Znalost práce na PC (Excel, Word, PowerPoint, práce s internetem). - Trestní bezúhonnost. - ŘP sk. B. Nabízíme: - Podnětné pracovní prostředí v příjemném pracovním kolektivu. - Podporu dalšího vzdělávání a odborného růstu. - Plat dle mzdových podmínek MPSV (8.-10. platová třída), od 13.500,- Kč - Pružná pracovní doba.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Fond ohrožených dětí, IČO: 00499277

Na Poříčí 1038/6, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Mgr. Dita Tenglerová, Koordinátor služby, +420 724 667 612, dita.tenglerova@fod.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Ostrava

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services