Řídící pracovníci v oblasti informačních technologií a činností - Ředitel/ředitelka Centra výpočetní techniky Univerzity Palackého v Olomouci (CVT)

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Řídící pracovníci v oblasti informačních technologií a činností

Místo práce: Univerzita Palackého v Olomouci - Centrum výpočetní techniky, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 - 30000 Kč

Nástup od: 1. 9. 2014

Poznámka: Rektor Univerzity Palackého v Olomouci vypisuje výběrové řízení na obsazení funkce ředitel/ředitelka Centra výpočetní techniky Univerzity Palackého v Olomouci (CVT) Náplň práce: - řízení oddělení odpovědných za: o správu a rozvoj infrastruktury, univerzitního informačního systému, komunikačních a multimediálních služeb o správu a rozvoj univerzitní datové sítě o provozní zabezpečení univerzitního informačního systému - analýzy nových trendů v oblasti IT - tvorba IT strategie, plánů a rozpočtu CVT - rozvoj a zavádění univerzitního informačního systému v duchu nejmodernějších a nejefektivnějších technologií a aktuálních trendů, včetně integrace elektronických servisních univerzitních funkcí - e-learning, e-knihy, e-studovny, elektronické informační zdroje, moderní web, portál, intranet, workflow, elektronický podpis, elektronický archiv, elektronické evidence, projektové řízení atd. - rozvoj uživatelské přívětivosti (intuitivnost a vlídnost) a adaptability informačního systému (PC, tablety, mobily, etc.) Požadavky: - manažerské dovednosti - praxe min. 5 let v řízení pracovních týmů zabývajících se vývojem, implementací či správou informačních systémů - občanská a morální bezúhonnost - kreativita, zodpovědnost, samostatnost, časová flexibilita - angličtina na dobré úrovni, slovem i písmem - vysokoškolské vzdělání v oblasti informačních technologií výhodou Nabízíme: - zázemí významné a úspěšné instituce - příležitost k seberealizaci a osobnímu růstu - motivující mzdové a pracovní podmínky - příležitost k tvorbě a realizaci vize rozvoje informačních technologií a informačního systému významné univerzity Přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat: strukturovaný profesní životopis s přehledem dosavadní praxe; ověřené kopie dokladů o dosaženém vzdělání; nejméně dva referenční posudky o profesní způsobilosti uchazeče od zaměstnavatele nebo obchodního partnera; výpis z rejstříku trestů; stručnou koncepční představu o řízení CVT. Předpokládaný nástup: září/říjen 2014 Písemné nabídky zasílejte do 10. června 2014 na adresu: Rektorát Univerzity Palackého, personální oddělení, Křížkovského 8, 771 47 Olomouc. Obálku označte: "Výběrové řízení - ředitel CVT". Případné další informace podá: Mgr. Ondřej Kučera, prorektor pro organizaci, řízení a rozvoj, tel.: 585 631 003, e-mail: ondrej.kucera@upol.cz.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Univerzita Palackého v Olomouci, IČO: 61989592

Kontakt
Mgr. Ondřej Kučera, prorektor pro organizaci, řízení a rozvoj, +420 585 631 003, ondrej.kucera@upol.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Olomouc

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Olomouc

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services