VÝVOJÁŘ UI (rozsáhlý e-commerce web)

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno-město

Mzda: dohodou

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Ref. č.: 16-10-238711. Baví Vás pracovat na zajímavých a vytížených webech? Máte grafické cítění a cit pro uživatelsky příjemné a praktické řešení frontendu? Nyní máte možnost pracovat na rozsáhlé a vytížené e-commerce platformě daleko přesahující hranice ČR. Budete programovat frontend a nikdy na to nebudete sám/a. V týmu jsou hodně zkušení programátoři, kteří mají co předat, UX, QA, scrum masteři a další kolegové. Budete zodpovídat za design, analýzu a implementaci frontend částí projektu. Budete se účast na upgradech platformy a zavádění nových technologií v projektu.

Jiné výhody

A co můžete získat? Práci v centru Brna Pohodový kolektiv Klasicky všechny standardní benefity jako dostatek dovolené, příspěvky na jídlo, pracovní dobu, jak Vám vyhovuje, masáže, velice výhodné fitko... a další se dozvíte až u pohovoru :)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Hledáme programátora/ku, který/á rád/a píše čistý a kvalitní kód v JavaScript. Jaké máme požadavky? Měl/a byste být expert na web vývoj, hlavně JavaScript, ovládáte kódování v ES5, ES6. HTML, CSS jsou jasné doplňky. (Pokud nejste úplný expert/ka na JS, ovšem jste velmi šikovný/á a motivovaný/á, zkuste i tak zaslat CV, role v týmu by mohla být i pro Vás.) Už jste v minulosti vyvíjel/a v týmu a znáte GIT a frontend frameworky Browserify/Grunt JS/Gulp JS/Node JS. Nedělá Vám problém domluvit se anglicky, protože budete velmi často komunikovat s kolegy ze zahraničí. Nadšení budeme, jestli máte předchozí zkušenost s vývojem rozsáhlé e-commerce platformy, vytížených webů s vysokou návštěvností a spoluprácí v mezinárodním týmu. Není to však podmínkou - pak je tato pozice velkou výzvou. :)

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Brno-město

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services