MANAŽERA TUZEMSKÉHO / ZAHRANIČNÍHO PRODEJE

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hranipex a.s - Do našeho stále se rozrůstajícího týmu, hledáme v současné době schopného kolegu či kolegyni na pozici: MANAŽERA TUZEMSKÉHO / ZAHRANIČNÍHO PRODEJE Myslíte to s kariérou obchodníka skutečně vážně? Víte o sobě, že rozhodně nepatříte k průměru a na svých dosavadních pracovních výsledcích to můžete prokázat? Pak jste člověk pro nás. Co potřebujete k tomu, abyste na této pozici uspěl/a? - hovořit anglicky na velice dobré úrovni (pokud ovládáte i další světový jazyk, bude to pro Vás výhoda) - mít obchodního ducha, být aktivní a dynamický/á - umět komunikovat se zákazníky a naslouchat jim - rychle se naučit náš sortiment - nebát se převzít zodpovědnost za svěřený region / zemi - ustát větší pracovní nasazení - ovládat Excel, Word i PowerPoint - stát si za svým názorem a umět argumentovat Vaší pracovní náplní bude: - kompletní péče a starost o zákazníky v daném regionu či zemi - ovládnutí obchodní strategie a taktiky, na základě znalostí veškerého sortimentu společnosti a jejích cílů - dohled nad plněním zakázek, řešení případných reklamací a pohledávek - detailní znalost trhu, průběžné vyhodnocování výsledků, analýza prodeje

Jiné výhody

Za Vaše nadstandardní výkony a výsledky Vám nabízíme: - zajímavé finanční ohodnocení - po kompletním zapracování a převzetí regionu pololetní prémie - služební automobil, který budete moc využívat i k soukromým účelům - mobilní telefon, notebook, tablet - příspěvek na penzijní připojištění i na obědy, dovolenou navíc - příjemnou partu lidí ochotných pomoci - velmi pěkné a moderní pracovní prostředí, s možností zajít do firemního fitka - možnost využívat home office - osobní a profesní růst, včetně kariérního postupu v zahraničí - zázemí stabilní společnosti, která přesně ví, co chce a kam směřuje Zaujala Vás naše nabídka a máte chuť to zkusit? Pokud ano, dejte nám o sobě vědět. Na níže uvedený e-mail nám můžete zaslat svůj životopis, případně zavolat. Ilona Koláriková, e-mail: kolarikova@hranipex.cz telefon: 565 501 243, mobil: 602 439 047

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services