Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Odpovědnost za provoz dvou kuchyní (ve dvou restauracích), řízení kompletního chodu kuchyní a dozor nad ním, a to jak co se týče zaměstnanců pracujících v kuchyni, tak co se týče surovin, přípravy a vydávání jídel; zejména:
a) Řízení kuchařů a kontrola jejich činnosti, dohled nad přípravou jídel dle receptur a při dodržování technologických postupů a osobní participace na jejich přípravě
b) Dohled nad předávání směn; kontrola předávacích inventur
c) Participace na tvorbě jídelníčku a receptur a stanovení technologických postupů, participace na přípravě jídel, výstupní kontrola kvality jídel
d) Nastavení a kontrola dodržování standardů HCCP, kontrola kvality a data spotřeby surovin; zajišťování pravidelného odborného proškolování personálu
e) Kontrola skladových zásob, příprava objednávek a kontrola dodávek co do množství a kvality, zodpovědnost za správnost inventur
f) Participace na tvorbě obsahu a využívání funkcí pokladního systému
g) Participace při plánování a zabezpečování akcí zaměstnavatele; participace na tvorbě obsahu webů a sociálních sítí
h) Participace na tvorbě interních předpisů zaměstnavatele
Jiné výhody
- práci v moderní, funkčně vybavené kuchyni
- stylově vybavené interiéry obou restaurací v reprezentativních historických budovách
- možnost přechodného ubytování
- personální stravu