Asistenti ochrany veřejného zdraví - Vedoucí oddělení právního a dokumentačního

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Asistenti ochrany veřejného zdraví

Místo práce: Hygienická stanice hlavního města Prahy se sídlem v Praze, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20450 - 30750 Kč

Nástup od: 1. 3. 2017

Poznámka: Místo výkonu služby: Praha, kontaktní osoba: paní Jurčíková Gabriela, tel.: 296 336 796, e-mail: gabriela.jurcikova@hygpraha.cz. Strukturovaný životopis zaslat do 20.2.2017 prostřednictvím poštovních služeb na adresu služebního úřadu Hygienická stanice hl.m. Prahy, Rytířská 12, p.s. 203, praha 1 nebo lze osobně podat na uvedené adrese, elektronická podoba musí obsahovat uznavaný elektronický podpis na adresu podatelna@hygpraha.cz, prostřednictvím datové schránky: IDDS: zpqai2i. Obálka musí být označena slovy: "Neotevírat" a slovy "Výběrové řízení na služební místo vedoucí oddělení právního a dokumentačního." Charakteristika činnosti služeního místa: - řídí, kontroluje a organizuje práci oddělení - zajišťuje právní aspekty úkolů státní inspekce v oblasti ochrany veřejného zdraví - zajišťuje systém vnitřní kontroly HSHMP - kontroluje dodržování právních předpisů zaměstnanců při výkonu státní správy formou státního zdravotního dozoru - provádí kontrolu úrovně správních řízení vedených odbornými pracovišti, platnost použitých předpisů a správnou aplikaci jednotlivých ustanovení v konkrétních věcech - kontrola dodržování lhůt, nabývání a vyznačování právní moci - připravuje koncepční a metodické materiály včetně standardizace kontrolních postupů - připravuje stanoviska k návrhům vyhlášek zákonů - realizuje úkoly v oblasti spisové a archivní služby HS HMP, zajišťuje styk se správními úřady na úseku archivnictví - provádí metodickou činnost v oblasti spisové služby a archivnictví - podílí se na zpracování řídících dokumentů zásadní povahy - zabezpečuje plnění hlavních úkolů a metodických pokynů - odpovídá za komplexní zajištění spisové služby a předarchivní péče o písemnosti a údaje chráněné dle příslušných právních předpisů včetně koordinace a metodické činnosti spisové služby na územních pracovištích HS HMP - vydává předběžná opatření, stanoviska a rozhodnutí dle právních předpisů - odpovídá za aktualizaci právních předpisů včetně interních norem HS HMP.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Hygienická stanice hlavního města Prahy se sídlem v Praze, IČO: 71009256

Kontakt
Gabriela Jurčíková, +420 296 336 796, gabriela.jurcikova@hygpraha.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Praha 2

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services