Všeobecní administrativní pracovníci - Administrativní a spisový/á pracovník/pracovnice Odboru dopravy MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Všeobecní administrativní pracovníci

Místo práce: MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV- Zápská, Brandýs n. Labem, Praha-východ, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav (informace o místu práce: Brandýs nad Labem-Stará Boleslav)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Neurčeno

Mzda: 12880 - 19370 Kč

Nástup od: 1. 8. 2016

Poznámka: Místo pracoviště: - MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Zápská 1795, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Prvotní kontakt: - podání písemné příhlášky do výběrového řízení Upřesňující údaje: - charakteristika vykonávané práce: komplexní zajišťování spisové služby a předarchivní péče o dokumenty - zájemci, kteří splňují předpoklady a požadavky stanovené vyhlašovatelem, mohou do výběrového řízení posílat své písemné přihlášky se všemi předepsanými náležitostmi a přílohami na adresu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, v označené obálce "VŘ/SPISOVÝ PRACOVNÍK" do 27.06.2016. Písemná přihláška zájemce musí obsahovat: jméno, příjmení a titul zájemce, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu (nebo dokladu o povolení pobytu, jdel-li o cizího státního občana), datum, vlastnoruční podpis uchazeče, tel. kontakt. K přihlášce zájemce dále přiloží: strukturovaný životopis s uvedením údajů o průběhu dosavadních zaměstnání, výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců, u cizích státních občanů obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; souhlas s nakládáním s osobními údaji pro účely výběrového řízení. - PŘIHLÁŠKY NELZE POSÍLAT ELEKTRONICKY. - předpoklady: střední vzdělání s maturitní zkouškou; státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost. - požadavky: praxe v oblasti spisové služby a předarchivní péče vítána, uživatelská znalost práce na PC, spolehlivost, flexibilita, fyzická zdatnost. - více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa Zaměstnanecké výhody: - stravenky

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV, IČO: 00240079

Kontakt
Bc. Petr Fehér, +420 326 909 300

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště pro Prahu-východ

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Jaké chyby v přiznání k dani z příjmů fyzických osob jsou nejčastější? Připravili jsme...více

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Postavení žen na českém pracovním trhu patří v rámci zemí OECD mezi podprůměrné. Na stejných...více

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Průměrná hrubá mzda za celý loňský rok dosáhla částky 43 341 korun, to je meziročně o...více

Partners Financial Services