Specialisté v oblasti práva a příbuzných oblastech jinde neuvedení - PRÁVNÍK (v samostatné a přenesené působnosti kraje, dozor nad výkonem obou působností obcí)

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Specialisté v oblasti práva a příbuzných oblastech jinde neuvedení

Místo práce: Jihočeský kraj, České Budějovice, České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18790 Kč

Nástup od: 14. 1. 2016

Poznámka: Náplň práce: zajišťování právní služby pro orgány kraje při výkonu jejich samostatné a přenesené působnosti Požadujeme: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu - obor právo; znalosti v oblasti veřejné správy obecně, veřejného práva, obecně a soukromého práva zejména se zaměřením na jeho aplikaci na činnost územních samosprávných celků; AJ příp. NJ výhodou Další znalosti: ovládání PC (MS Office, Windows, Internet) a využití PC v odborné práci (ASPI a jiné zdroje právních informací); dobré komunikační schopnosti; znalost správního území; přednost mají zájemkyně/zájemci se zkušenostmi v činnosti ve veřejné správě Úsek vedoucího odboru legislativy a vnitřních věcí, 12. platová třída, doba neurčitá Předpoklady pro vznik prac. poměru: dle §4 zákona č. 312/2002 Sb. v platném znění Přihlášky s požadovanými doklady doručte osobně, popřípadě zašlete na adresu: Jihočeský kraj Krajský úřad, U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, odbor kancelář ředitele krajského úřadu tak, aby na krajský úřad byly doručeny nejpozději do 21.1.2016. Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis (viz zveřejněný vzor přihlášky) Přílohy přihlášky jsou: 1.životopis, ve kterém uveďte údaje o dosavadních, zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, dále o dovednostech týkajících se správních činností 2. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál případně ověřená kopie); u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením), 3. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, 4. souhlas se zpracováním osobních údajů. Přílohy přihlášky budou uchazečům odeslány zpět společně s oznámením výsledku výběrového řízení. Přihláška zůstane ve složce výběrového řízení do doby skartace dle skartačního řádu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Jihočeský kraj, IČO: 70890650

Kontakt
JUDr. Lukáš Glaser, +420 386 720 229, glaser@kraj-jihocesky.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Právo a legislativa

Lokality: České Budějovice

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště České Budějovice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services