Specialisté analytici, metodici v oblasti politiky firem a veřejné správy - Vedoucí Odboru stavebního úřadu a územního plánování

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Specialisté analytici, metodici v oblasti politiky firem a veřejné správy

Místo práce: Město Jeseník, Jeseník, Jeseník (informace o místu práce: Jeseník)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 17870 - 26870 Kč

Nástup od: 1. 2. 2016

Poznámka: První kontakt písemný! DALŠÍ POŽADAVKY: Popis pracovního místa: řízení a vedení Odboru stavebního úřadu a územního plánování, zajištění agendy spojené s tímto odborem Požadavky: - vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru - znalost zákona č. 183/2006 Sb., v platném znění, včetně jeho prováděcích vyhlášek; zákona č. 184/2006 Sb., v platném znění; zákona č. 128/2000 Sb., v platném znění a zákona č. 500/2004 Sb., v platném znění - znalost práce na PC (MS Office, internet, apod.) - dobré komunikační, organizační a řídící schopnosti - samostatnost a spolehlivost - zdravotní způsobilost - řidičský průkaz skupiny B Výhoda: - praxe ve veřejné správě - zkušenosti s vedením pracovního kolektivu - zvláštní odborná způsobilost v problematice spojené s činností odboru - znalost práce v programech VITA a GEOVAP - znalost dalších zákonů jako vodní zákon, zákon o veřejných zakázkách, zákon o státní památkové péči Požadované doklady: - přihláška do výběrového řízení (vzor přihlášky na www.jesenik.org v sekci Volná místa) - strukturovaný profesní životopis - výpis z evidence Rejstříků trestů ne starší než 3 měsíce - ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - doklad a čestné prohlášení o splnění podmínky zákona č. 451/1991 Sb. Informace o pracovním místě: - 11. platová třída - místo výkonu práce: město Jeseník, Městský úřad Jeseník - plný pracovní úvazek - pracovní poměr na dobu neurčitou - předpokládaný termín nástupu: únor 2016 (dohoda možná) Nabízíme: - další profesní vzdělávání - možnost čerpání sociálního fondu zaměstnavatele (osobní konto, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravné) - 5 týdnů dovolené Kontaktní osoba: Vítězslava Churá, personalistka, tel.: 584 498 104, e-mail: vitezslava.chura@mujes.cz Doplňující informace: Předpokládaný termín konání výběrového řízení: v týdnu od 01.02. - 05.02.2016. Vybraní uchazeči budou k výběrovému řízení pozváni telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu. Doručení přihlášky: Písemné přihlášky zasílejte doporučeně na adresu: Město Jeseník, Městský úřad Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, 790 01 Jeseník nebo osobně doručte na podatelnu Městského úřadu Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, nejpozději do termínu uzávěrky přihlášek 28.01.2016 do 10:00 hodin. Zalepenou obálku výrazně označte heslem: "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na vedoucího Odboru stavebního úřadu a územního plánování" Město Jeseník si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit nebo místo neobsadit. Doklady poskytnuté k výběrovému řízení u nevybraných uchazečů budou po jeho ukončení neprodleně skartovány v souladu s právními předpisy.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Bakalářské

Inzerující společnost

Město Jeseník, IČO: 00302724

Kontakt
Vítězslava Churá, personalista, +420 584 498 104, vitezslava.chura@mujes.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Jeseník

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Jeseník

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services