Odborní pracovníci v oblasti správy školství, kultury a zdravotnictví - REFERENT/-KA ODDĚLENÍ STRATEGICKÉHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Odborní pracovníci v oblasti správy školství, kultury a zdravotnictví

Místo práce: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Hradec Králové, Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 19000 - 26500 Kč

Nástup od: 1. 8. 2015

Poznámka: REFERENT/-KA ODDĚLENÍ STRATEGICKÉHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ - PP na dobu určitou od 1.8.2015 (nebo dle dohody) do 31.7.2016 (s perspektivou převedení na dobu neurčitou), pružná pracovní doba - Náplň práce: kompletní řešení (příprava, zadávání a administrace) veřejných zakázek, řešení právních rizik souvisejících s veřejnými zakázkami, komunikace s Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže, spolupráce na činnosti Oddělení SREP - Požadavky: vysokoškolské vzdělání (výhodou obor právní), v případě víceleté relevantní praxe není nezbytné VŠ vzdělání, praktická znalost zákona o veřejných zakázkách (platné znění zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) + související nařízení, směrnice; ovládání jednacího jazyka (komunikace mj. s řídícími orgány operačních programů apod.); výborná znalost práce na PC (zejména MS Office); fyzická osoba se státním občanstvím ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR, způsobilost k právním úkonům, bezúhonost, vysoké pracovní nasazení, flexibilita, pečlivost a zodpovědnost, organizační a komunikační schopnosti, schopnost samostatné i týmové práce, ochota dále se vzdělávat, řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič - Nabízíme: 5 týdnů dovolené, výhodné telefonní služby pro zaměstnance a rodinné příslušníky - Pozice je vhodná i pro OZP - Přihlášky do výběrového řízení vč. strukturovaného životopisu, motivačního dopisu, výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřenou kopií dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a souhlasu s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění zasílejte poštou nebo doručte osobně do 22. 7. 2015 do 14:00 hod na adresu: Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Bc. Jiří Matoušek - OSREP, Akademika Heyrovského 1203, 500 05 Hradec Králové 5 - Obálku viditelně označte slovy "VŘ - referent Oddělení strategického rozvoje fakulty a evropských projektů" - Kontaktní pracovník pro podávání informací k obsahu práce: Ing. Mgr. Alena Jungová - vedoucí Oddělení strategického rozvoje a evropských projektů, tel.: 495 067 374, mobil: 739 488 289, e-mail: vasovaa@faf.cuni.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Inzerující společnost

Univerzita Karlova v Praze, IČO: 00216208

Praha 1, Ovocný trh 5

Kontakt
Zuzana Hemerková, DiS., +420 495 067 424, hemerkoz@faf.cuni.cz

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Hradec Králové

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services